Joris en Nancy hebben elkaar leren kennen in België. Beide hun eigen stal uitgebouwd. Nancy in het noorden van Antwerpen en Joris in Oost-vlaanderen.

Nancy hield zich voornamelijk bezig met het trainen van ruiters en paarden op verschillende niveau's. Voornamelijk dan binnen de tak van de jumping.

 Joris is dan weer gepassioneerd in het fokken van springpaarden met net dat tikkeltje meer. Hij heeft reeds enkele goede paarden gefokt en heeft ondertussen enkele juweeltjes in zijn fokkerij waarmee hij zeker verder kan.

Al snel startte ze samen JN Horses op, dit op de locatie van Joris, maar niet veel later botste ze op een plekje waar ze beiden meteen verliefd op werden. -MorvanRustique- Beiden zagen ze meteen alle mogelijkheden en besloten hier hun dromen waar te maken.

Met heel veel liefde nemen we dus het plekje over van Nancy en Arjen in Frankrijk en zal de verhuur van de luxe vakantiehuizen verdergaan. Ook zullen er verschillende mogelijkheden rond paardrijden en activiteiten voor de kinderen bijkomen.