Onze trots, onze paarden

Wij vinden het énorm belangrijk dat een paard ook paard kan zijn. Naar onze mening is dit in kudde 24/7 ruwvoer ter beschikking, alsook bewegingsvrijheid en uitdaging. Hier botsten we op in België. Het was onmogelijk om onze paarden het leven te bieden zoals wij voor ogen hadden. Nu, hier in Frankrijk hebben we ze echt zien openbloeien en geeft het ons zoveel voldoening om hen gelukkig paard te zien zijn. Zij hebben voor ons echt de doorslag gegeven om aan dit avontuur te beginnen. Buiten dat ze op ons domein een prachtig leven hebben staan ze ook steeds paraat voor een heerlijke wandeling, dikke knuffel of uitdagende les. Onze paarden kunnen zowel met hoofdstel als bitloos gereden worden.

Démilou

Goudeerlijk en dressuurmatig super fijn gereden. Met het springen wat enthousiast, maar ze doet er alles aan om geen balk te raken. 

Flinx

Een echt knuffelpaard met een gouden hart! Flinx is het wedstrijdpaard van Nancy.

Muze

Een topper van formaat. Letterlijk en figuurlijk!

Fara

Fantastische merrie die heel graag wil meedenken en meewerken. Ze toont graag wat ze kan en heeft een echte winnaarsmentaliteit.

Bibi

Super fijn paard om je te verfijnen. Ze denkt graag mee en probeert overal het beste van te maken. Een echte vriendin!

Frits

Een echte toppony met enorm veel kwaliteit. Tellen, passen laten uitkomen, alles doet hij voor jou. Met hem rijden is puur genieten en een echte luxe!

Fanny

Niet het gemakkelijkste paard maar een abnormaal vermogen. Heb je haar knopjes gevonden dan is het een zaligheid om met haar te rijden. Vertrouwen dat ze geeft is adembenemend.

Foxy, Mika & Felix

Onze knuffelpony’s. steeds vrij toegankelijk om te poetsen en te knuffelen.  

Figo, Caesar, Bijou

De knappe tinkers van Nancy & Arjen zullen ook mee mogen op de ritten. uiteraard vinden ze het ook heerlijk om geborsteld en geknuffeld te worden. En wat is nog super leuk om weten? De mama van deze 3 knapperds is er ook nog om lekker mee te knuffelen. Zalig zo een tinkerfamilie

Nina Van De Koeboshoeve


Nina, 1 van onze toptalentjes. een merrie van 2019, maar wat ziet de toekomst er goed uit voor haar. 

Arkolina en Power

Moeder en dochter. Arkolina is een mooie talentvolle merrie van 2017 en tevens ook Joris zijn eerste eigen fokproduct. ze gaf ons dit jaar (2021) dit mooie veulen.

Rosy v/d Bisschop

 Deze geweldige merrie is een absolute droom. Super slim, werkwillig en een echt schatje!