Leef je dromen

Morvan Rustique

Heel onverwachts kwam Morvan Rustique op onze weg. Na 15 jaar hard werken besloten de vorige eigenaars hun prachtig project te verkopen. Voor ons dus een unieke kans en het begin van nieuw verhaal.

Vanaf 2022 zal het dus mogelijk zijn om bij ons, in het hart van de Bourgogne een mooie Gîte te huren en in de zomervakantie komt daar de optie van een luxe safaritent bij.

Wij vinden het uiteraard allemaal zeer spannend, maar we zijn ontzettend blij met deze kans. Het is niet omdat het van ons is, maar Morvan Rustique is echt wel een heel bijzonder en uniek plekje dat zowel de rustige vakantieganger als avonturier kan bekoren.

Ons unieke plekje is voornamelijk geschikt voor ruitervakanties (600 km ruiterroutes) of gezinnen met jonge kindjes of paardengekjes. De boerderijdieren, ezels, tinkers, pony's en warmbloedpaarden zorgen ervoor dat ze zich geen seconde vervelen. Omdat niet iedereen even gek is op diertjes is er ook nog een ruim aanbod aan speelgoed, een ingebouwde trampoline, skelters en een zwembad. Ook zullen er kindermiddagen georganiseerd worden met allerhande activiteiten.

Uiteraard is er in de omgeving nog heel wat te doen en biedt de omgeving ook een mooie uitdaging voor fietsers, wandelaars, vissers,... Iedereen is zeer zeker heel welkom! 

Graag geven we u een inkijk met onderstaande foto's. Meer informatie kan u ook terugvinden op morvanrustique.com 

Wij zouden het in ieder geval fijn vinden u eens te mogen verwelkomen!